Ny strategidirektør er tilsatt i Luftfartstilsynet

Inger-Hilde Tobiassen (52) er tilsatt som ny direktør i Strategiavdelingen.

Hun kommer fra stillingen som lufthavnsjef for «nye Bodø lufthavn» i Avinor. Før det var hun lufthavnsjef for Bodø lufthavn.

− Jeg er meget fornøyd med å få Inger-Hilde som ny strategidirektør. Hun har solid bakgrunn fra lederstillinger i norsk luftfart, og vil bidra sterkt inn i toppledelsen av Luftfartstilsynet. Som leder for strategiavdelingen skal hun blant annet utvikle arbeidet med flysikkerhetsstyring, styre våre digitaliseringsprosjekter og bidra inn i våre strategiske beslutninger, sier luftfartsdirektør Lars Kobberstad.

Tobiassen har jobbet med luftfart nesten hele sin karriere og har hatt flere lederverv. Hun har lang erfaring med risikostyring og sikkerhetsstyring. Hun har en Master of Science in management med spesialisering i innovasjonsledelse.

− Jeg gleder meg stort til å begynne i Luftfartstilsynet! Faktisk jobbet jeg i Luftfartsverket i nærmere ti år i starten av min karriere, så dette blir jo et slags comeback. Jeg liker å arbeide med strategiske spørsmål, planer og målsettinger, så denne muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Tobiassen.

Inger-Hilde Tobiassen starter i Luftfartstilsynet 1. september.